2021 Yılında Mehmet Akif İnan Ödüllerinin İkincisi Düzenlenecek

Paylaş

2021 YILI MEHMET AKİF İNAN ÖDÜLLERİ

Merhum Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ı vefatının yıldönümünde anmak, anlamak ve anlatmak için Vakfımız Mehmet Akif İnan ile Konfederasyonumuz Memur-Sen arasında düzenlenen protokole istinaden 2020 yılında "Mehmet Akif İnan Ödülleri" programının ilki gerçekleştirilmişti.

Başta Memur Sen ailesi olmak üzere sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği Mehmet Akif İnan Ödülleri Programına dair öncesinde https://www.mehmetakifinanodulleri.org/ internet sayfası üzerinden belirlenen kategorilerde teklifler alınmış ve bağımsız jüri tarafından değerlendirilerek ödüller sahiplerini bulmuştu.

 

Bu kapsamda 2020 yılında düzenlenen programla Mehmet Akif İnan Ödülleri 6 dalda sahiplerine verildi. Başarı ve Teşvik kategorisinde Meryem Elif İyin, Çalışma Hayatı ve Emek kategorisinde ‘Hizmet-İş Sendikası’, Uluslararası Değer kategorisinde Mabid Ali Muhammed Al Jarhi, Kültür, Sanat ve Edebiyat kategorisinde Ersin Nazif Gürdoğan, Üstün Hizmete Vefa kategorisinde Musa Çağıl ödüle layık görülmüştü. Diyarkabır’da dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak umuduyla Kasım ayından bu yana oturma eyleminde bulunan Diyarbakır Anneleri ise Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü. Öte yandan Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Diyarbakır Anneleri’nin ödülü, Diyarbakır’a gidilerek bizzat takdim edildi.

 

Mehmet Akif İnan Ödülleri hangi kategorilerde verilecek?

İkincisi düzenlenecek olan Mehmet Akif İnan Ödülleri aşağıdaki kategorilerde eser, eser sahibi, kişi, kurum, kuruluş ve faaliyetlere verilecektir.

- Başarı ve Teşvik Ödülü

- Çalışma Hayatı ve Emek Ödülü

- Kültür Sanat ve Edebiyat Ödülü

- Uluslararası Değer Ödülü

- Üstün Hizmet(e) Vefa Ödülü

Ödüle kimler ve neler teklif edilebilir?

Mehmet Akif İnan Ödüllerine belirlenen kategorilerde eser, eser sahibi, kişi, kurum, kuruluş ve faaliyetleri teklif edebilirsiniz.

Ödül sahipleri nasıl belirlenecek?

www.mehmetakifinanodulleri.org internet sayfasından ödül programına gelen teklifler kategorik başlıklar halinde ödül programı kriterlerince her bir jüri üyesi tarafından bağımsız olarak önce kendi içinde değerlendirilerek puanlanacak ve akabinde jüri heyeti genel üzerinden puanlama esasına dayalı yöntemle ödül sahiplerine dair tekliflerini oluşturacaktır.

Ödüller ne zaman açıklanacak?

Mehmet Akif İnan Ödüllerine jüri tarafından teklif edilen hak sahipleri Merhum Mehmet Akif İnan'ın vefat yıldönümü programında açıklanacaktır.

Mehmet Akif İnan Ödüllerine teklif nasıl sunulacak?

Memur-Sen teşkilatımızın tüm mensupları ve Mehmet Akif İnan'ın medeniyet mirası kuşanan tüm değerler ve değerlilerimiz "Mehmet Akif İnan Ödüllerine" dair tekliflerini aşağıdaki linkten direkt paylaşabilir ve böylece programın icrasına değerli katkılarını sunabilirler.

Katılımcılarımız kategorilerin her birine ayrı ayrı "birer" teklif oluşturabilirler.

Başvuru linki: https://www.mehmetakifinanodulleri.org/y/teklifte-bulun.html?sayfa=uyelik&basvuruformturu=yenibasvuru

Ayrıntılı bilgi için :https://www.mehmetakifinanodulleri.org/

 

 

Eklenme Tarihi: 01 Kasım 2020 09:00

Haber Resimleri

ANKET
Sitemizi beğendiniz mi?